Pusvalandis darbo dieną praleistas virtuvėje yra labai geras laikas, spėji truputį parelaksuoti prie puodo, bet tas neperaugą į užsiknisimą ir apterštus stalviršius. O dar ir kitos dienos pietūs tuo pačiu, jeigu spėsiu truputį atsidėti kol liko... Valio!
Dalinuosi mišrainės receptu, kurį jau kokį 100 kartu gaminau ir vis kažką išimu, kažką įdedu... Paskutiniu metu į virtuvę labiau užsuku tik kavos pasidaryti, na ir dar kokią mišraine susimaišyti“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.
Reikės: 1 rūkyta vištienos kulšelė; 1 poro baltoji dalis; 1 paprika; 2 riekės keptos duonos (ištrintos česnaku pagal skonį); 3 šaukštai kons. kukurūzų; 3 šaukštai kons. pupelių; 1-2 šaukštai majonezo; druskos ir pipirų pagal skonį.
Vištieną nukauliname ir supjaustome mažais kubeliais. Duoną ir paprikas supjaustome kubeliais, porą – pusžiedžiais. Sudedame į dubenį. Dedame kukurūzus, pupeles. Išmaišome su majonezu, pagardiname druska ir pipirais.
Valgome iškart, kol duona dar neprisigėrė majonezo.











































































































































































































































































































